Acasa Cursuri argument Noutati Suport Contact
utilizator

Noutati

Pagini Web cu JavaScript

   JavaScript a cunoscut o rapida ascensiune ca instrument de dezvoltare si programare Web. Acesta este un limbaj de scriptare bazat-obiect utilizat pentru dezvoltarea aplicatiilor Internet client-server.
   Cu JavaScript putem crea pagini Web dinamice, interactive, pop-up, bare de navigare, putem trimite date verificare prin Internet, putem controla applet-uri Java. JavaScript este un limbaj care poate fi utilizat atât pe parte de client cât si pe parte de server.
   JavaScript este un limbaj interpretat de catre browser si nu are nevoie sa fie compilat înainte de a fi rulat. Browser-ul analizeaza fiecare element al paginii Web pe rând, împartindu-l în componente mai mici.
   Acesta se adreseaza cursantilor care au asimilat notiuni de utilizare a calculatorului si detin cunostinte de programare C sau C++ .
   Dupa finalizarea prezentului curs, cursantii vor putea crea singuri site-uri cu continut adecvat, în care sa utilizeze cunostintele de programare si web design.

Resurse educationale deschise (Programa scolara din 2017)

Programarea robotilor virtuali, clasa a VII-a (link proiect de lectie , suport didactic)
Proiect UI -Editor de texte, clasa a VII-a (link proiect UI )

  
Parola

  


Obiective
utilizator_nou
   Obiectivul Online Study este oferirea de resurse necesare educatiei, formarii si dezvoltarii personale a elevilor, studentilor, cadrelor didactice sau nedidactice, disponibile pentru invatat.
_Noutati
_Suport
_Contact
Informatii utile
Educatia: cea mai buna invesitie in viitor
Cea mai mare si cea mai importanta investitie din viata dumneavoastra, o reprezinta investitia in educatie. Misiunea noastra este de a va ajuta sa obtineti certificarile necesare, cursuri online, resurse pentru educatie online, necesare perfectionarii dumneavoastra.
E-learning
Printre altele, e-learning presupune învatarea la distanta ce necesita utilizarea unor aplicatii de catre cursanti si autorii de cursuri. In societatea zilelor noastre, este esentiala invatarea, pentru a ramane competitiv pe piata locurilor de munca, si pentru a putea participa la viata sociala si culturala. Avem nevoie sa invatam lucruri noi si sa ne perfectionam in permanenta. Unul dintre avantajele e-learning-ului este posibilitatea de a utiliza putinul timp liber pe care-l avem la dispozitie, pentru a invata de acasa, fara sa mai fim nevoiti sa ne deplasam intr-un anumit loc special amenajat. Nu conteaza unde va aflati, deoarece puteti sa obtineti rapid si eficient certificarile pentru competentele dumneavoastra, in urma parcurgerii resurselor educationale oferite de catre cursurile online. Misiunea noastra este de a va ajuta sa gasiti cursuri online si resurse pentru educatie online, cat de rapid este posibil. Timpul dumneavoastra este pretios, iar noi nu dorim sa-l risipim.
 Online Study este un proiect non-profit, destinat educatiei. In cadrul acestui proiect, orice utilizator poate propune cursuri, care sa fie disponibile online. In urma efectuarii de catre cursanti a unuia dintre cursurile propuse, se vor acorda diplome cu antetul proiectului, semnate de catre titularul de curs.
carti
"If you are planning for a year, sow rice;
if you are planning for a decade, plant trees;
if you are planning for a lifetime, educate people."

Chinese proverb              
| acasa | argument | noutati | suport | contact

© Copyright Diaconu Diana Elena. Designed by diaconu_lvm@yahoo.com